Alternativni-My-Cer-logo-za-primenu-na-belim-pozadinama

+381 61 2020 087

NOVI PODCAST NA ZVEZDANOM NEBU PODCASTA #DISPATCHESH JE LANSIRAN. UPOZNAJMO SE.

Dobrodošli u naš podkast u kom se bavimo aktuelnim temama koje se tiču biznisa, finansija, logistike, i toplih životnih priča o uspehu i putevima koji vode ka istim a naši gosti dolaze iz najrazličitijih sfera.

Prvu epizodu podkasta smo iskoristili da se predstavimo.

Kreator NAJKOMPLETNIJEG KURSA ZA DISPEČERE i podkasta #DISPATCHESH je Mihailo Đura Popov.

Mihailo Popov je iskusan poslovni profesionalac sa uspehom u prodaji, marketingu i menadžerskim ulogama u različitim industrijama.

Započevši svoju karijeru kao menadžer nabavke u italijanskoj kompaniji, rukovodio je domaćim i uvoznim nabavkama, skladišnim zalihama i organizacijom tendera. Zatim se pridružio “Zorka Keramike”, srpskom proizvođaču keramičkih pločica, gde je imao ključnu ulogu u investicionom procesu od 13 miliona evra, a kasnije se istakao kao menadžer izvozne prodaje i menadžer ključnih klijenata.

Prelaskom u “Distribution and Transportation Systems” Srbiae, kao glavni komercijalni direktor, Mihailo je doprineo uvođenju novih metoda poslovanja i razvoju logistike. Zatim je radio kao direktor prodaje u “Magic Fruits Landu”, nadgledajući prodaju i organizaciju marketinga, tržišnu inteligenciju i razvoj brenda.

Tokom svog mandata u Vinariji Tikveš, Mihailo je vodio svakodnevne poslove prodaje, napore za razvoj tržišta i uspostavio dugoročna partnerstva sa kupcima i veletrgovcima.

Kao poslovni konsultant renomiranih italijanskih proizvođača građevinskog materijala, Mihailova stručnost u ekonomiji građevinskih materijala je prepoznata kroz publikacije u vodećim industrijskim časopisima.

Štaviše, njegovo učešće u transportnoj industriji je bilo transformativno, što je značajno doprinelo rastu tri autoprevozničke kompanije od malih preduzeća do značajnih generatora prihoda.

Sa sedištem u Srbiji, Mihailo koristi tehnologiju 21. veka za postizanje poslovnog uspeha, pokazujući dosledan fokus na istraživanje tržišta, strateško planiranje, izgradnju odnosa i inovacije tokom svoje karijere.

Njegovo veliko iskustvo, zajedno sa izuzetnim komunikacijskim i pregovaračkim veštinama, postavili su ga kao veoma efikasnog i cenjenog poslovnog lidera u svojoj oblasti.

👉Prijavi se za kurs za obuku dispečera kamiona u Americi i pogledaj prve četiri lekcije potpuno besplatno.

https://my-cer.com/obuka-za-dispecere/

✅Autor podcasta: Mihailo Popov CEO @ MyCER
Podcast:

Podcast:

Spotify – #DISPATCHESH | Podcast on Spotify

Google Podcast – #DISPATCHESH (google.com) 

Deezer – #DISPATCHESH | Podcast on Deezer 

👇 Zaprati

YouTube: @mycer – YouTube
Facebook: MyCER | Šabac
Instagram: MyCER (@mycer1)
Twitter: MyCER (@myCer1) / Twitter
Blog: https://my-cer.com/kurs-za-dispecera/

ZAPOČNI BESPLATNO
perm_identity
call
email
visibility

ZABRANJENO JE SVAKO KOPIRANJE I PREUZIMANJE, U DELOVIMA ILI U CELOSTI, BEZ ODOBRENJA AUTORA I PRODUKCIJE KOJA JE VLASNIK MATERIJALA.

Ili preslušajte na Spotify