Alternativni-My-Cer-logo-za-primenu-na-belim-pozadinama

+381 61 2020 087

POLITIKA PRIVATNOSTI

U MyCER-u poštujemo vašu privatnost i ozbiljno shvaTamo zaštitu ličnih podataka.
Zato vam kroz našu politiku privatnosti želimo pružiti uvid u način na koji prikupljamo lične podatke, kako ih koristimo i gdje ih sigurno čuvamo.
Ova pravila o privatnosti odnose se na naše korištenje naših usluga, naše prodajne aktivnosti i naš marketing. Isto vrijedi i za pojedince koji se prijavljuju za posao u MyCER-u.
Pogledajte naše Uslove korištenja za više informacija o našim online uslovima i pravilima uopšteno.

KADA I ZAŠTO PRIKUPLJAMO LIČNE PODATKE

Podaci koje prikupljamo

MyCER prikuplja lične podatke u određenim delovima stranice kada se pretplatite na newsletter, preuzimate materijale ili šaljete e-poštu.
Takođe prikupljamo podatke kada dobrovoljno ispunite ankete ili date povratne informacije.
Podaci o korišćenju web stranice prikupljaju se pomoću kolačića. Saznajte više o kolačićima u odjeljku “Politika kolačića”.
Lični podaci koje prikupljamo mogu uključivati podatke koje dajete, kao što su vaše ime, poštanska adresa, adresa e-pošte i telefonski broj.
Na primer, pretplatom na newsletter pristajete primati e-poštu na koju ste se pretplatili na adresu e-pošte koju ste naveli tokom registracije.
Samo MyCER ili njegovi zaposleni kontaktiraće vas putem ove adrese e-pošte. Na ovu adresu slaćemo vam e-mail u vezi s vašom registracijom.

Takođe možemo automatski prikupljati podatke o uređajima koje koristite za interakciju s našim stranicama. Podaci koje prikupljamo automatski mogu uključivati IP adresu, identifikator uređaja, web-pretraživač i podatke o pregledavanju prikupljene putem kolačića, web-pratilica, piksela, nekriptiranih gifova i drugih sličnih tehnologija (ukupno „Kolačići i druge tehnologije praćenja”) na našoj stranici. Takođe možemo automatski prikupljati informacije o tome kako koristite stranice, poput onoga šta ste tražili i pregledali na stranicama. Automatski prikupljeni podaci biće povezani s ličnim podacima koje ste dobrovoljno dali.

Korišćenje informacija

Lični podaci koje prikupljamo mogu se koristiti ako za to imamo vašu izričitu saglasnost ili ako MyCER ima legitimni interes ili drugu pravnu osnovu za obradu takvih informacija. U nekim situacijama prikupljanje ličnih podataka može biti potrebno za rad stranice ili za pružanje određenih usluga. MyCER koristi vaše lične podatke kako bi ispunio vaše zahtjeve za informacijama, obradio vaše zahteve za našim uslugama, prilagodio sadržaj koji pregledate ili primate na stranici, procenio i poboljšao naše usluge, distribuirao biltene i upozorenja, zaposlio i ocjenjivao kandidate za posao, analizirao učinak i funkcionalne stranice, implementaciju MyCER ugovora i druge svrhe koje možete pokrenuti ili zatražiti. Možemo pohraniti neke od vaših ličnih podataka u datoteku i koristiti ih da bismo vas kontaktirali.

MyCER može koristiti kolačiće prve i treće strane i druge tehnologije praćenja za upravljanje našim stranicama i našim uslugama i prikupljanje analitičkih podataka dok ih koristimo. Podaci o kolačićima sadržani u ovom tekstu takođe se odnose na ove druge tehnologije praćenja. Pogledajte našu Politiku o kolačićima za više pojedinosti o korištenju kolačića.

Primatelji podataka i prenosi podataka

MyCER neće namerno otkriti ili preneti (i poduzeti razumne korake da spreči neovlašćeno ili slučajno otkrivanje) vaše lične podatke trećim stranama bez vašeg pristanka, bilo u marketinške ili druge svrhe te treće strane, osim u sledećim slučajevima.

MyCER može dopustiti pristup vašim ličnim podacima davateljima usluga trećih strana koje je angažirao MyCER za pružanje usluga povezanih s web stranicama, pod uslovom da se takvi pružatelji usluga treće strane prvo slažu da će održavati strogu povjerljivost takvih informacija i pružiti isti nivo sigurnosti podataka koju pruža MyCER.

Osim toga, možemo otkriti podatke o vama:

– ako to od nas zahteva zakon ili pravni postupak, agencije za sprovođenje zakona ili drugi državni službenici,
– ako je otkrivanje potrebno radi zaštite vitalnih interesa osobe,
– za primenu Uslova korišćenja,
– održavamo postupke osmišljene kako bi osigurali doslednost obrade ličnih podataka od strane pružatelja usluga trećih strana s tim
– politika privatnosti i za zaštitu poverljivosti, dostupnosti i integriteta vaših ličnih podataka.

Osim toga, u slučaju reorganizacije, spajanja, prodaje, zajedničkog pothvata, prenosa ugovora ili drugog prenosa ili raspolaganja u celosti ili delimično našeg poslovanja, možemo otkriti ili preneti vaše lične podatke.

Veze na stranice trećih strana

MyCER može pružiti linkove na web stranice trećih strana ili informacije kao uslugu našim klijentima. Ako koristite ove linkove, napustićete našu web stranicu.
Takve veze ne predstavljaju niti impliciraju podršku, sponzorstvo ili preporuku treće strane, web stranice trećih strana ili informacije koje se na njima nalaze nije pronašao MyCER i MyCER nije odgovoran za njihovu upotrebu. Takvo korišćenje podleže uslovima korišćenja i politici privatnosti koje se primjenjuju na te web stranice.

Bezbednost

MyCER primenjuje opšte prihvaćene standarde tehnološke i operativne bezbednosti kako bi zaštitio lične podatke od gubitka, zloupotrebe, izmene ili uništenja. Samo ovlašćeno osoblje MyCER-a ima pristup ličnim podacima i od ovih zaposlenih se zahteva da čuvaju poverljivost ovih informacija. Međutim, uprkos ovim merama opreza, MyCER ne može da garantuje da neovlašćena lica neće moći da pristupe vašim ličnim podacima.

Politika zadržavanja podataka

MyCER zadržava lične podatke, po potrebi, tokom trajanja relevantnog poslovnog odnosa. Takođe možemo da zadržimo lične podatke duže od trajanja poslovnog odnosa ako treba da ih zadržimo da bismo se zaštitili od pravnih zahteva, da ih koristimo za analizu ili beleženje istorije, ili da se pridržavamo naših politika i rasporeda upravljanja informacijama. Ako zatražite da izbrišemo vaše lične podatke, MyCER će uložiti razumne napore da u potpunosti izbriše sve primere informacija.
Za zahteve za pristup ili brisanje pogledajte odeljak „Vaša prava“ ovog teksta.

Deca

Sajt nije namenjen niti je usmeren na osobe mlađe od 18 godina i MyCER namerno ne prikuplja niti zadržava lične podatke o osobama mlađim od 18 godina.

Vaša prava

Tamo gde to zahteva lokalni zakon, imate pravo da zatražite pristup vašim ličnim podacima koje smo prikupili u svrhu pregleda, izmene ili zahteva za brisanje podataka. Takođe imate pravo da zatražite kopiju vaših ličnih podataka koje smo prikupili o vama i da zatražite ispravku bilo koje netačne izjave.
U određenim okolnostima, takođe možete zahtevati da prestanemo sa obradom vaših ličnih podataka. Ako želite da zatražite pristup, pregled ili ispravku ličnih podataka koje smo prikupili o vama ili da razgovarate o tome kako obrađujemo vaše lične podatke, kontaktirajte nas na support@my-cer.com.
Da bismo zaštitili vašu privatnost i bezbednost, preduzećemo razumne korake da verifikujemo vaš identitet pre nego što vam odobrimo pristup vašim ličnim podacima. Uložićemo razumne napore da odmah istražimo, ispoštujemo ili odgovorimo na vaše zahteve u skladu sa važećim zakonom. Različiti zakoni nas mogu sprečiti da omogućimo pristup vašim ličnim podacima ili da u potpunosti ispunimo vaš zahtev u zavisnosti od okolnosti i zahteva, na primer, u slučajevima kada pružanje vaših informacija može otkriti identitet druge osobe. Zadržavamo pravo da naplatimo odgovarajuću nadoknadu za ispunjenje vašeg zahteva u slučajevima kada je to dozvoljeno važećim zakonom i/ili da odbijemo vaše zahteve u slučajevima kada oni mogu biti neosnovani i/ili preterani ili na drugi način neprihvatljivi ili neopravdani prema važećem zakonu. Pored toga, u slučajevima kada je to dozvoljeno važećim zakonom, imate pravo da uložite žalbu organu za zaštitu podataka. Takođe možete da se odjavite sa mejling liste ili bilo koje registracije. Da biste to uradili, pratite uputstva na stranici na kojoj ste dali takve informacije i pretplatite se ili nas kontaktirajte na support@my-cer.com.

Saglasnost;
izmene Politike privatnosti

Korišćenjem sajta pristajete na naše prikupljanje, korišćenje i čuvanje vaših ličnih podataka na način opisan u ovom tekstu i na drugim mestima na sajtu. Zadržavamo pravo da s vremena na vreme promenimo ovu Politiku privatnosti. Obavestićemo vas o takvim promenama ažuriranjem ovog teksta. Ako izvršimo materijalne izmene u ovom tekstu koje povećavaju naša prava na korišćenje ličnih podataka koje smo prethodno prikupili o vama, prikupićemo vašu saglasnost ili putem e-pošte na vašu registrovanu adresu e-pošte ili tako što ćemo na vidnom mestu objaviti informacije o promeni na našem sajtu.

Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas na: support@my-cer.com