Alternativni-My-Cer-logo-za-primenu-na-belim-pozadinama

+381 61 2020 087

POLITIKA KOLAČIĆA

U MyCER-u poštujemo vašu privatnost i razumemo njenu važnost.
Zato smo posvećeni transparentnosti tehnologija koje koristimo.

Ova „Politika o kolačićima“ objašnjava kako i zašto mrežni popisivači, pikseli i druge slične tehnologije mogu da otpreme podatke i pristupe im sa vašeg uređaja kada posetite našu veb lokaciju.
Ako nastavite da koristite ili pregledate naš sajt, slažete se sa podešavanjem i pristupom kolačićima i drugim tehnologijama za praćenje kako je opisano u ovoj „Politici kolačića“.

Šta je kolačić?
Kolačić je mala datoteka koja se može sačuvati na vašem računaru kada posetite veb lokaciju, u meri u kojoj se slažete. Kolačić omogućava veb lokaciji da prepozna kada se „stari“ korisnik ponovo poveže tako što pamti njegova podešavanja. Kolačići mogu da čuvaju mnogo informacija, ali informacije ili informacije mogu da se sačuvaju samo ako korisnik to dozvoli. Veb lokacije ne mogu pristupiti informacijama ako ih korisnik nije dao i ne mogu pristupiti drugim datotekama na računaru korisnika. Kolačići ne sadrže nikakve lične podatke ili informacije koje bi mogle da identifikuju korisnika ili vas.
U svakom trenutku možete promeniti svoja podešavanja na Internetu i na taj način izabrati da li ćete odobriti ili odbiti zahteve za čuvanje kolačića, da li ćete automatski izbrisati sačuvane kolačiće kada zatvorite internet pretraživač itd. Ovde možete naučiti kako da kontrolišete i konfigurišete kolačić podešavanja u zavisnosti od toga koji veb pretraživač koristite. Međutim, važno je napomenuti da ako izaberete ova podešavanja, naša veb lokacija možda neće raditi kako bi trebalo.

Koje su druge tehnologije praćenja?
Druge tehnologije za praćenje funkcionišu slično kolačićima tako što postavljaju male datoteke sa podacima na vaše uređaje ili prate vašu aktivnost na veb lokaciji, tako da možemo da saznamo više informacija o tome kako koristite naš sajt. Ovo takođe omogućava našem sajtu da razlikuje vaš uređaj od uređaja drugih korisnika sajta. Informacije o kolačićima u nastavku takođe se odnose na druge tehnologije praćenja, a više informacija možete pronaći na vvv.allaboutcookies.org i vvv.iouronlinechoices.eu.

Kako naš sajt koristi kolačiće i druge tehnologije za praćenje?
MyCER koristi kolačiće i druge tehnologije za praćenje da identifikuje vas i vaša interesovanja, zapamti vaše preferencije i vidi kako koristite našu veb stranicu. Takođe koristimo kolačiće i druge tehnologije za praćenje da kontrolišemo pristup određenom sadržaju na našem sajtu, zaštitimo sajt i obradimo sve zahteve koje ste nam poslali. Da bi upravljao našom veb lokacijom iu svrhe istraživanja, MyCER je takođe sklopio ugovor sa trećim licima koja pružaju usluge za praćenje i analizu statistike o korišćenju i količini informacija korisnika našeg sajta. Ovi dobavljači usluga treće strane koriste trajne kolačiće kako bi nam pomogli da poboljšamo korisničko iskustvo, upravljamo sadržajem našeg sajta i analiziramo kako se korisnici kreću i koriste sajt.

Kolačići prve i treće strane

„Kolačići prve strane“ su kolačići koje MyCER postavlja na vaš uređaj.
„Kolačići treće strane“ su kolačići koje druga strana postavlja na vaš uređaj preko našeg sajta.
MyCER može da sklopi ugovor sa trećim dobavljačima usluga za slanje e-pošte klijentima koji su nam dali svoje kontakt informacije uz njihovu izričitu saglasnost. Za pomoć pri merenju i poboljšanju performansi naše komunikacije e-poštom i/ili utvrđivanju da li su poruke otvorene i da li se klikne na veze, dobavljači usluga treće strane mogu postaviti kolačiće na uređaje ovih korisnika. Za više informacija o tome kako ove kompanije prikupljaju i koriste informacije u naše ime, pogledajte njihovu politiku privatnosti kako je navedeno u nastavku.

Koristimo ove vrste kolačića:

Trajni kolačići.
Koristimo ovu vrstu kolačića da bismo poboljšali vaše iskustvo korišćenja sajta. Ovo uključuje evidentiranje vašeg prihvatanja naše Politike o kolačićima da biste uklonili poruku o kolačićima koja se prvi put pojavljuje kada koristite Sajt.

Kolačići sesije.
Ovi kolačići su privremeni i brišu se sa vašeg uređaja kada zatvorite pretraživač. Koristimo kolačiće sesije da bismo lakše pratili upotrebu Interneta kao što je gore opisano. Kao što je pomenuto, moguće je odbiti prihvatanje kolačića pretraživača tako što ćete aktivirati odgovarajuću postavku na vašem pretraživaču. Ako izaberete ovo podešavanje, možda nećete moći da pristupite određenim delovima stranica. Ako niste podesili podešavanja pretraživača da odbije kolačiće, naš sistem će izdati kolačiće kada usmerite svoj pretraživač na našu veb lokaciju. Podaci prikupljeni od strane sajta i/ili putem kolačića koji se mogu postaviti na vaš računar neće se čuvati duže nego što je potrebno za ispunjavanje gore navedene svrhe. U svakom slučaju, takve informacije neće se čuvati duže od godinu dana.

U koje svrhe koristimo kolačiće?

Apsolutno neophodno / Tehnički
Ovi kolačići su neophodni da bismo mogli da radimo sa našom veb lokacijom tako da joj možete pristupiti onako kako ste tražili. Oni takođe uključuju kolačiće koji nam omogućavaju da zapamtimo vaše prethodne radnje u okviru iste sesije pregledanja i obezbedimo naše stranice.

Analitički
Ove kolačiće koristimo mi ili treći provajderi usluga da bismo analizirali kako se stranice koriste i kako funkcionišu. Na primer, ovi kolačići prate koje stranice su najposećenije i sa kojih lokacija dolaze naši posetioci. Ako se pretplatite na bilten ili se na drugi način registrujete na sajtu, ovi kolačići mogu biti recipročni sa vama. Ovi kolačići uključuju, na primer, kolačiće Google analitike.

Funkcionalni
Ovi kolačići nam omogućavaju da upravljamo sajtom prema vašim izborima. Ovi kolačići nam omogućavaju da vas „pamtimo“ između poseta. Na primer, prepoznaćemo vaše korisničko ime i zapamtiti kako ste prilagođavali stranice i usluge, na primer prilagođavanjem veličine teksta, fontove, jezike i druge delove veb stranica koji se mogu menjati i pružiti vam ista prilagođavanja tokom budućih poseta.

Oglašavanje treće strane
Ovi kolačići prikupljaju informacije o vašim aktivnostima na ovoj stranici kako bi vam pružili ciljano oglašavanje. Takođe možemo dozvoliti našim provajderima usluga treće strane da koriste kolačiće na sajtu za iste gore navedene svrhe, uključujući prikupljanje informacija o vašim aktivnostima na mreži tokom vremena i na različitim veb lokacijama. Provajderi usluga trećih strana koji generišu ove kolačiće, kao što su Adobe, Google, LinkedIn i Facebook, imaju svoje politike privatnosti. i mogu da koriste svoje kolačiće da bi vam pružili ciljano oglašavanje na drugim veb lokacijama, na osnovu vaših poseta našem sajtu.
Kako odbiti ili promeniti svoju saglasnost za korišćenje kolačića?
Ako ne želite da kolačići imaju pristup vašem uređaju, možete da podesite podešavanja pretraživača da odbije sve ili neke kolačiće i da primate upozorenja kada se kolačić postavi na vaš uređaj. Za više informacija o tome kako to da uradite, pogledajte vvv.allaboutcookies.org. Imajte na umu da ako koristite podešavanja pretraživača da blokirate sve kolačiće (uključujući apsolutno neophodne kolačiće) možda nećete moći da pristupite ili koristite sve delove ili funkcije našeg sajta. Ako želite da uklonite prethodno sačuvane kolačiće, možete ručno da izbrišete kolačiće u bilo kom trenutku. Međutim, ovo neće sprečiti veb lokaciju da dalje postavlja kolačiće na vaš uređaj osim i sve dok ne prilagodite podešavanja vašeg internet pretraživača kao što je gore opisano. Za više informacija o korišćenju ciljanih/promotivnih kolačića, posetite vvv.iouronlinechoices.eu ako ste u Evropi ili vvv.aboutads.info/choices ako ste u Sjedinjenim Državama. Ako imate dodatnih pitanja o našoj Politici kolačića, kontaktirajte nas na: support@my-cer.com