Alternativni-My-Cer-logo-za-primenu-na-belim-pozadinama

+381 61 2020 087

Nemanja Suzić

Moje ime je Nemanja Suzić. Pohađao sam kurs na MyCER consulting-u za dispečera. Toplo bih preporučio ovaj kurs svakome ko želi da radi preko interneta. Vrlo brzo po upisu kurs ćete videti da stvarno, sastoji se od pregršt informacija koje su vrlo korisne za posao. Koji se nadam da ćete da radite u budućnosti. Momci su profesionalni, veliki su znalci, rade u toj industriji, tako da topla preporuka svima.

Aleksandar Ristovski

Zdravo, ja sam Aleksandar iz Makedonije. Završio sam ovaj kurs za dispečera u MyCER kompaniji. Sve je bilo super objašnjeno, i imate sve preporuke od mene. 

Dražen Manojlović

Ćao svima, moje ime je Dražen Manojlović. Ja sam završio online obuku-kurs za dispečera u My-CER kompaniji.  Odmah posle toga sam napravio CV. I krenuo na “INFOSTUD” da šaljem svoj CV dispečing kompanijama u Srbiji koje rade za USA tržište. Mogu da pohvalim samo MY-CER kompaniju jer sam više nego dovoljno naučio iz njihovog kursa-obuke. I mogu samo da preporučim svima da, ako planiraju da se bave dispečingom, da obavezno završe kurs. I posle slanja mog CV-a, u roku od dva dana sam dobio gomilu poziva.
Otišao sam na par intervjua i posle jednog dana sam već
našao posao i krenuo da radim.
 

Filip Makević

Zdravo ja sam Filip, na obuci sam za dispečera u MyCeru, trenutno se nalazim na jednoj četvrtini kursa, lekcije su jasne, detaljno objašnjene. Što se tiče podrške, momci su super, na svako pitanje, problem brzo reaguju, sve u svemu zadovoljan sam i imate sve preporuke od mene.

Majda Mehmedović

Pozdrav svima, moje ime je Majda i ja sam odabrala da moje zanimanje bude dispečer. Ono što me je najviše privuklo ovom povodu jesu sjajni uslovi za zaradu, radno vreme i mogućnost rada od kuće. Na mom putu apsolutnu podršku mi je pružila ekipa iz MyCer Consulting-a, jer pored toga što prenose znanje, oni prenose i dobru energiju, samopouzdanje i mnoge neformalne informacije koje su od velike koristi za tvoj napredak u poslu. Ukoliko i ti želiš da budeš deo toga, moja preporuka je MyCer Consulting.

Ognjen Trejgut

Zdravo, moje ime je Ognjen, završio sam obuku u MyCer-u. Sa sigurnošću mogu da kažem da nigde nećete imati bolju obuku. Sve preporuke, našao sam posao čak i pre nego što sam završio.

Kristina Topalović

Zdravo, moje ime je Kristina Topalović. Ja sam završila obuku za dispečera u MyCer Consulting. Momci su bili prva liga, sve je bilo super objašnjeno. Vrlo brzo sam, nakon obuke, našla posao, i svaka preporuka za momke.

Đorđe Mitić

Ćao društvo,
Ja sam Đorđe, završio sam obuku u MyCer kompaniji za dispečera i jako brzo sam posle toga našao posao. Obuka je prva liga, momci su jako dobri, i svaka preporuka dalje.

Mario Đurić

Ćao, ja sam Mario, nedavno sam prošao trening i obuku za poziciju dispečera u MyCer Consulting agenciji. Krajnji utisci po završenoj obuci su više nego odlični, sve ćete dobiti na jednom mestu od profesionalnog pristupa do krajnjeg tretmana. Njihov cilj je da po završenoj obuci izbace odgovornog, dobro obaveštenog i ambicioznog dispečera sa željom za daljim napretkom, a sve u službi daljeg razvoja trucking industrije. Tako da, ko ozbiljno želi ovim da se bavi, moja preporuka je MyCer Consulting.

Filip Mijailović

Pozdrav svima,
ja sam završio kurs za dispečera. Pored dobre obuke i dobrog znanja kojima se vladaju instruktori, jedan je od retkih kurseva koji se završavaju kroz smeh i šalu, i sve ide glatko i bez problema, rado bih ga preporučio svakome ko želi da se bavi ovim poslom.

Dejan Cvetinović

Ćao,
Moje ime je Dejan Cvetinović. Završio sam obuku za dispečera u MyCer Consulting-u. Mogu reći sve reči hvale za obuku i za profesionalni pristup prilikom obuke koja je trajala mesec dana. Nakon obuke sam vrlo brzo našao posao i bio spreman da od prvog dana obavljam taj posao bez ikakvih problema jer sam imao odlično znanje koje sam stekao prilikom obuke. Vrlo brzo, kao što sam rekao, sam našao posao, već radim dve godine u struci, napredujem iz dana u dan i sve preporuke za MyCer Consulting obuku za dispečera za kamione za američko tržište.

Jovan Lukić

Ćao,
Ja sam Jovan Lukić, i završio sam obuku za dispečera u MyCer Consulting. Jako brzo sam našao zaposlenje nakon obuke i što se tiče momaka koji su me obučavali – imam da kažem sve najbolje, kao i da preporučim svakom ko je zainteresovan za ovaj posao da se obuči upravo kod njih.

Kozličić Đorđe

U roku ove obuke od 30 dana, mnogo novih stvari sam naučio i smatram da je ova obuka obimna, sadržajna i jako zanimljiva i interesantna. Nešto što ćete naučiti kroz ovu obuku je kako da savladate i napravite svoje pregovaračke i komunikativne sposobnosti, prvenstveno u odnosu sa brokerima, vozačima, faktoring kućama, svojim nekim ostalim kolegama iz svoje firme kao iz ostalih firmi. Takođe, naučićete kako da budete izuzetno profesionalni, kako da veoma dobro i kvalitetno izgradite poslovne odnose sa ljudima i kako da što bolje, što brže i što efikasnije pronađete odgovarajuće ture za vaše klijente i vaše vozače u što bržem i što efikasnijem periodu.
Zašto sam se odlučio baš za MyCer? MyCer je firma koja je preporuka od jednog mog drugara, i smatram da u startu su ispunjena sva moja očekivanja koja sam imao u vezi mog pogleda na ovaj posao. Znači, momci, Mihailo Popov i Ivan Marković su izuzetno profesionalni, striktni, precizni, imaju izuzetne komunikacione i pregovaračke sposobnosti, smatram da jako, jako, jako puno možete od njih da naučite. Od momaka ćete dobiti izuzetnu pažnju, posvećenost, i što se tiče vremena i posvećenosti prema vama, ne morate da brinete u vezi toga. Takođe ćete od njih naučiti kako da ovaj posao podignete na još jednu lestvicu iznad, kako da budete što uspešniji, što bolji i što efikasniji u ovom poslu. Zbog svega ovog navedeno moja preporuka vam je MyCer. Srdačan pozdrav. Ćao.

Miloš Polić

Ćao ljudi, Ja sam Miloš Polić, završio sam obuku za dispečera u MyCer-u, momci su super, sve su mi detaljno objasnili, jako ubrzo sam dobio i posao, sve preporuke. Ćao.